Ξύλινες ξαπλώστρες: μία σημαντική αναβάθμιση σε προσιτή τιμή

ksaplostres ksylines Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλά beach bars, παραλιακά café αλλά και ξενοδοχεία ήδη έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται για τη σεζόν του χρόνου με τη περισσότερη δουλειά και φυσικά τα μεγαλύτερα κέρδη. Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες στις παραλίες πλέον έχουν γίνει το must του καλοκαιριού αφού τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες έχουν σταματήσει προ πολλού να πηγαίνουν στη παραλία με την ομπρέλα και τη ψάθα τους.

Στις μέρες μας θεωρείται αυτονόητο ότι σε μία σωστά οργανωμένη παραλία θα υπάρχουν ομπρέλες αλλά και ξαπλώστρες και φυσικά ο κόσμος είναι επίσης έτοιμος να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο.

Στις πιο γνωστές και μεγάλες παραλίες της χώρας συχνά υπάρχουν παραπάνω από μία επιχειρήσεις που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους λουόμενους, οπότε και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεχωρίσει μία επιχείρηση που βασίζεται στις ξαπλώστρες της είναι να επενδύσει σε εξοπλισμό που θα την κάνει να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της. Οι ξαπλώστρες ξύλινες επαγγελματικές σε προσιτές τιμές για beach bar, ξενοδοχεία, κήπους και βεράντες είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτή τη περίπτωση. Τι τις κάνει όμως τόσο ξεχωριστές;

Ανώτερη αισθητική

Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει κανείς στις ξύλινες ξαπλώστρες είναι το design τους. Τόσο ο σχεδιασμός τους όσο και το υλικό τους, παραπέμπουν σε glamorous κι εξωτικές εικόνες και γενικά δίνουν στον πελάτη την εντύπωση της χλιδής. Με άλλα λόγια, ο επισκέπτης νιώθει και καταλαβαίνει πως το έπιπλο στο οποίο ξαπλώνει ή κάθεται δεν είναι απλά ένα κομμάτι της σειράς αλλά είναι προσεγμένο και φυσικά πολυτελές.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιος τουρίστας θα προτιμήσει τις ξύλινες ξαπλώστρες από τις πλαστικές ή τις αλουμινένιες αν έχει την δυνατότητα να επιλέξει. Επιπλέον, θα τις βρείτε διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και αποχρώσεις ενώ μπορείτε να τις συνδυάσετε και με μεγάλη ποικιλία στρωμάτων έτσι ώστε να ταιριάξουν τέλεια με την γενικότερη αισθητική του χώρου σας και τα χρώματα του.

Ποιότητα κατασκευής

ksaplostres epagelmatikesΟι ξύλινες ξαπλώστρες για επαγγελματική χρήση κατασκευάζονται από ξύλα άριστης ποιότητας και επικαλύπτονται με ειδικά υλικά έτσι ώστε να κρατούν πάντα άριστη την εξωτερική τους εικόνα αλλά και να μην επηρεάζονται από την υγρασία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις αντίστοιχες πλαστικές ξαπλώστρες. Επιπλέον, το καθάρισμα τους είναι εύκολο και γρήγορο.

Μοναδική άνεση

Οι ξύλινες ξαπλώστρες επαγγελματικού τύπου είναι συχνά πολύ πιο φαρδιές και άνετες από τις πλαστικές ή τις αλουμινένιες και κατά συνέπεια προσφέρουν και μεγάλη άνεση. Επιπλέον, πολλά μοντέλα περιλαμβάνουν και ειδικά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένα τραπεζάκια για να τοποθετεί το άτομο που απολαμβάνει την ξαπλώστρα το κινητό του, το ποτό ή τον καφέ του και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Εννοείται πως όλες έχουν προσαρμόσιμη πλάτη η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε πολλές γωνίες – από τελείως οριζόντια μέχρι εντελώς κάθετη – έτσι ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες και τα γούστα του χρήστη της. Για όλους τους παραπάνω λόγους, οι επαγγελματικές ξύλινες ξαπλώστρες αποτελούν ιδανική λύση και για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο στον κήπο ή τη πισίνα του σπιτιού τους.

Πολύ προσιτές τιμές

Οι ξύλινες ξαπλώστρες κατασκευάζονται κυρίως για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο, δηλαδή για beach bars, ξενοδοχεία και café. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές τους είναι προσαρμοσμένες σε αυτό το κοινό.

Με άλλα λόγια, αν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης ψάχνει ξαπλώστρες για την επιχείρηση του, είναι σίγουρο ότι ο πωλητής θα του κάνει κάποια ειδική τιμή για επιχειρηματίες. Εννοείται πως όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα που θα αγοράσει, τόσο καλύτερη θα είναι και η τιμή που θα του γίνει.

Εννοείται πως μια έρευνα στο διαδίκτυο είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε επιχειρήσεις που εμπορεύονται επαγγελματικές ξαπλώστρες και προσφέρουν ειδικές τιμές σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Εννοείται ότι πολλές από αυτές τις επιχειρήσεις θα κάνουν ειδικές τιμές ακόμη και σε «οικιακούς» πελάτες, ειδικά αν επιλέξουν κάποιο καλό μοντέλο.

Οι ξύλινες ξαπλώστρες είναι μία πολύ καλή επένδυση για κάθε θερινή επιχείρηση αφού όχι μόνο μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη της, άλλα έχουν και πολύ προσιτές τιμές.

Share This:

Craig Montgomery

http://esepa.gr