Ραδιόφωνο ή Εφημερίδα για Προγνωστικά Στοιχήματος;

Ραδιόφωνο ή Εφημερίδα για Προγνωστικά Στοιχήματος;

Η επιτυχία στο στοίχημα είναι κοινό μυστικό ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα προγνωστικά στοιχήματος. Οι λεγόμενοι επαγγελματίες παίκτες μελετούν για ώρες τα προγνωστικά από πολλές πηγές πριν να καταλήξουν στο δελτίο που θα παίξουν κάθε μέρα και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πολλοί από αυτούς έχουν μεγάλα κέρδη ή σταθερά «έσοδα». Εννοείται ότι δεν είναι όλες οι πηγές προγνωστικών ίδιες και η κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Όταν μιλάμε για πηγές προγνωστικών είναι σαφές ότι οι περισσότεροι προτιμούν το διαδίκτυο αφού εκεί θα βρουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ΑΜΕΣΩΣ μόλις αυτές γίνουν γνωστές. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι άλλες πηγές – το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες – πληροφορούνται και αυτές από το διαδίκτυο. Τι γίνεται όμως αν βρεθείς χωρίς πρόσβαση στο internet – αν ας πούμε είσαι εκτός σπιτιού και δεν έχεις δεδομένα στο κινητό και δεν βρίσκεις ανοιχτό WiFi – ή αν απλά δεν είσαι τύπος του διαδικτύου; Τότε αναγκαστικά θα στραφείς είτε στο ραδιόφωνο είτε στις εφημερίδες. Ας κάνουμε λοιπό ένα συγκριτικό τεστ στις δύο πιο «παραδοσιακές» πηγές προγνωστικών.

Το ραδιόφωνο

Οι αθλητικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί άρχισαν να ασχολούνται με το Πάμε Στοίχημα σχεδόν αμέσως μόλις ήρθε στην Ελλάδα και μόλις άνοιξε η αγορά με τα στοιχηματικά sites, επέκτειναν αμέσως το περιεχόμενο και το πρόγραμμα τους. Πλέον, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχει κι ένας ραδιοφωνικός σταθμός που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το στοίχημα, τόσο στο πρακτορείο όσο και στο διαδίκτυο. Οι σταθμοί αυτοί έχουν αρκετά μεγάλο κοινό και είναι πολύ δημοφιλείς με τους παίκτες, τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι σταθμοί αυτοί δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι μπορούν να αναφέρουν όλα τα τελευταία κι εξελίξεις σχεδόν αμέσως μόλις αυτά κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι αποτελούν μία πολύ καλή πηγή γρήγορης πληροφόρησης και μία σχετικά καλή εναλλακτική στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οι tipsters που δουλεύουν στους σταθμούς είναι πολύ καλοί και μπορούν να προσαρμόσουν τα προγνωστικά τους άμεσα ανάλογα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το μειονέκτημα του στοιχηματικού ραδιοφώνου είναι κυρίως το γεγονός ότι μπορεί να γίνει λίγο κουραστικό και μονότονο, ειδικά τις μέρες που δεν υπάρχουν κάποιες συνταρακτικές εξελίξεις στους αγώνες των σημαντικότερων κουπονιών. Στην ουσία θα ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια περιμένοντας μήπως αλλάξει κάτι τη τελευταία στιγμή και αυτό δεν είναι κάτι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για τους περισσότερους.

Οι εφημερίδες

Οι στοιχηματικές εφημερίδες έκαναν και αυτές την εμφάνιση τους μαζί με το Πάμε Στοίχημα και μέχρι να εμφανιστούν οι αμιγώς στοιχηματικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί και να έρθει στη χώρα μας το γρήγορο internet, αποτελούσαν την κύρια πηγή προγνωστικών και πληροφοριών για τους παίκτες. Πλέον έχουν χάσει την αίγλη τους αφού δεν μπορούν να μεταδώσουν τα νέα αμέσως όπως το ραδιόφωνο ή το διαδίκτυο, αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετούς πιστούς.

Ο λόγος που πολλοί αγοράζουν εφημερίδες στοιχήματος είναι το γεγονός ότι αποτελούν μία πολύ καλή «εκπαιδευτική πηγή». Διαβάζοντας τις αναλύσεις και τα άρθρα μιας στοιχηματικής εφημερίδας ένας αρχάριος αλλά κι ένας προχωρημένος παίκτης μπορεί να μάθει πως σκέφτονται και παίζουν οι επαγγελματίες του είδους, πώς να αξιολογεί τα προγνωστικά από διάφορες πηγές και πώς να κάνει το δελτίο του όσο το δυνατόν πιο επικερδές μέσω συστημάτων και ειδικών στοιχημάτων. Δεδομένου ότι στην εφημερίδα δεν υπάρχουν χρονικά όρια για την ανάπτυξη περιεχομένου, οι αναλύσεις και παρουσιάσεις προγνωστικών και τα άρθρα είναι πάντα εμπεριστατωμένα.

Το μειονέκτημα της εφημερίδας πέρα από τη «χρονοκαθυστέρηση» όσον αφορά την πληροφόρηση, είναι το γεγονός ότι είναι η μόνη πηγή προγνωστικών η πρόσβαση στην οποία δεν είναι δωρεάν. Οι στοιχηματικές εφημερίδες μπορεί να είναι πιο φθηνές από τις παραδοσιακές, αλλά πάλι κοστίζουν κάποια χρήματα ενώ τόσο το διαδίκτυο όσο και το ραδιόφωνο είναι «δωρεάν». Και μια και μιλήσαμε για διαδίκτυο δώστε μια ευκαιρία και διαβάστε προγνωστικά στοιχήματος από το infobeto.com, μια ιστοσελίδα με προγνωστικά στοιχήματος, προβλέψεις, αναλύσεις αγώνων και πολλά ακόμα χρήσιμα για παίκτες στοιχήματος και φιλάθλους!

Share This:

Craig Montgomery

http://esepa.gr